BLOG: Apríl vo foťáku môjho mobilu

107,392FansLike
189,155FollowersFollow
108,506FollowersFollow

Milan Bez Mapy, travel bloger, ktorý od roku 2013 trhá Slovákov z kancelárskych stoličiek. Autor knihy Influencer a blogu Bez Mapy s takmer dvoma miliónmi prečítaniami ročne. Dvojnásobný víťaz Social Awards a v roku 2023 druhý najvplyvnejší influencer na Slovensku podľa Forbes.

Milan Bez Mapy

bloger & spisovateľ

Tí, ktorí očakávate sexi cestovateľské fotky a netradičné záberi detí, zvierat a jedla – tento mesiac vás sklamem. V apríli som nebol nikde, iba doma 😀 Je to prvý mesiac v roku, v ktorom som nikam necestoval – to sa však čoskoro zmení. Ak vás však zaujíma pár fotiek z môjho osobného života a z môjho okolia, tu sú tie, ktoré som vydoloval zo svojho skoro rozpadného ajfónu. Avšak, tento mesiac som si založil SNAPCHAT. Pridajte si ma aj vy, nick: bezmapy.

rozbity-macbook-air
Ten moment keď vám na schodoch na Hodžovom námestí padne váš Macbook Air a váš svet sa zastaví. Hneď na druhý deň som si kúpil modrý obal.
ranajky-v-zahrade
Konečne raňajky v záhrade! Zima, zbohom!

macka-v-zahrade
Pán Jamaal sa tiež teší, že vyšlo slnko.
bicyklom-do-rusoviec
Konečne som si kúpil nový bicykel a vyskúšal ho rovno na hrádzi za Petržalkou!
ako-pripravit-zdrave-smoothie
Tu je dôkaz toho, že by som mal radšej ostať pri písaní článkov a výrobu smoothie nechať odborníkom.

 

Pridať komentár:

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Najnovšie články

Dnes najčítanejšie

error: Obsah podlieha autorskému zákonu a bez súhlasu autora ho nieje možné kopírovať.